EXCLUSIU PER A PROFESSIONALS

Portal Occident de professionals mèdics

Accedeix al teu perfil professional, des d'on podràs gestionar facturacions i autoritzacions d'actes mèdics

Clíniques i metges

Gestió de facturació hospitalària i autoritzacions d'actes mèdics.

Professionals Benestar i salut

Consulta de barems mèdics i liquidacions.

Tens algun dubte?

Com a conseqüència de la fusió de Cosalud, Occident adquireix per successió universal tots els actius, passius, drets, obligacions i relacions de tota mena de les societats absorbides. Es mantenen els processos operatius existents i els serveis prestats.

Aquest fet és independent de qualsevol altra negociació o modificació de contracte que es pugui estar duent a terme.

En qualsevol cas, els nostres assegurats disposaran de targetes noves amb què s'identificaran per rebre qualsevol servei. Conviuran amb les targetes actuals de Cosalud i Verisalud.

Els pacients amb la targeta Verisalud de Nortehispana estan vinculats al quadre d’Occident Benestar i salut, per la qual cosa el procés d'atenció i gestió serà el mateix que per a la resta de pacients d'aquest quadre mèdic.

Si anteriorment estaves al quadre mèdic de Cosalud, també formes part del quadre mèdic d'Occident. Si tens dubtes, pots fer-nos qualsevol consulta a través d'aquest correu electrònic: ampliacioncuadromedico@occident.com.

Si ja estaves al quadre de Verisalud, també formes part del quadre de Benestar i salut d'Occident. Si tens dubtes, pots fer-nos qualsevol consulta a través d'aquest correu electrònic: ampliacionservicios@occident.com

A partir de l'1 de gener de 2024, la gestió que fins ara feia Cosalud passa a fer-la Occident amb idèntics canals de suport i operatives.

Qualsevol factura que remeti per serveis oferts als assegurats d'Occident a partir de l'1 de gener, ja sigui amb targeta de Cosalud, Verisalud o amb targeta d'Occident, haurà de facturar-se amb les dades fiscals, domicili i denominació social d'Occident que li indiquem a continuació:

  • Denominació social: OCCIDENT GCO, S.A. DE SEGUROS Y REASEGUROS, SOCIEDAD UNIPERSONAL
  • NIF: A-28119220
  • Domicili social: Paseo de la Castellana, n.º 4, 28046 (Madrid)

Ets client i estàs buscant el teu quadre mèdic?

Si vols conèixer els especialistes i els preus concertats que s'apliquen a la teva pòlissa, pots consultar-los a Occident.com